Vojta Kotek po vážné nehodě: Pořádně se změnil!

Vojtěch Kotek 3

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

3. října 2020 11:50

Vojta Kotek se v posledních týdnech na veřejnosti prakticky neukazoval, a to z pochopitelných důvodů. Po úrazu, který si přivodil v létě, se dával dohromady. Teď ho ale lidé spatřili a nestačili se divit.

Vojta Kotek si část letošního léta opravdu protrpěl a nebude na něj tedy vzpomínat v dobrém. Koncem července si přivodil úraz při dopravní nehodě na jihu Čech. Když se snažil vyhnout zemědělskému stroji, který náhle změnil směr, tak havaroval na motorce. Skončil v péči lékařů a nějaký čas dokonce strávil na nemocničním lůžku.

Kvůli zdravotní indispozici navíc přišel o roli ve filmu a nemohl se během prázdnin zúčastnit některých akcí, ačkoliv byl mezi pozvanými hosty. Celou dobu se pochopitelně snažil dát dohromady, aby se co nejrychleji mohl vrátit do pracovního kolotoče.

Jak upozornil web blesk.cz, na herci a režisérovi se úraz podepsal, má prý nějaké to kilo nahoře a naducaný obličej. Navíc byl viděn ve fastfoodové restauraci, kde si dal hamburger, hranolky a sladký nápoj.

Ruku v ruce s tím však přišla i dobrá zpráva. Kotek už je podle všeho zdravý a již brzy se bude moci vrátit k práci, což mu jistě pomůže se dostat do kondice.

Témata: Vojtěch Kotek