Bohuš Matuš řeší před narozením miminka potíže! Změní profesi?

Bohuš Matuš s Lucinkou 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

2. října 2020 16:56

Zpěváci, kteří se na scéně pohybují delší dobu, už jistě pamatují lepší období. Něco o tom ví také Bohuš Matuš, který tak má před narozením miminka velké starosti. Dokonce uvažuje o tom, že si najde jinou práci.

Baby boom v českém šoubyznyse bude pokračovat až do samotného závěru roku, v prosinci se totiž má stát v 47 letech poprvé otcem Bohuš Matuš. Jeho stále ještě nezletilá partnerka Lucinka oznámila těhotenství již před časem.

Zatímco ona teď musí především odpočívat, úkolem někdejšího bronzového Slavíka je vydělávat. To ale nemá vůbec jednoduché, jelikož mu pracovní uplatnění komplikují nejnovější opatření proti šíření koronaviru.

Zpěvák nejspíš i proto připouští dokonce možnost změny povolání. „Budeme mít rodinu a musím se snažit, takže pokud by byl nějaký problém, tak bych dělal třeba kominíka. Už si něco hledám,“ řekl dle webu blesk.cz.

Podle svých slov již obdržel první nabídku, která ho svým způsobem oslovila. Přišel s ní jeho dobrý kamarád. „Mohl bych u něj uklízet. Ovšem za vysoký honorář! Nechce mi totiž peníze dávat jen tak,“ dodal Matuš.

Témata: Bohuš Matuš