Ilona Csáková měla narozeniny: Fanouškům vysvětlila, proč je i tak smutná!

Ilona Csáková 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

2. října 2020 16:10

Ilona Csáková v tomto týdnu oslavila kulaté narozeniny, přesto se nijak zvlášť neradovala. Podle svých slov byla dokonce smutná. Fanouškům tedy měla co vysvětlovat.

Ilona Csáková se už předem připravovala na souběh událostí, který nastal ve čtvrtek. Ze dvou třetin to nemohla jinak ovlivnit, protože si to tak přál osud. Pouze jednu událost si na tento den delegovala ona sama.

Včera se totiž sešly její kulaté narozeniny, první výročí odchodu slavného kolegy Karla Gotta (†80) a uvedení nové nahrávky na trh. „Tak zítra je den D,“ napsala již s denním předstihem svým fanouškům na sociální síti.

„Budu slavit páďo a představím vám své album Jemně půl a nový videoklip ráno na ČT v relaci Dobré ráno a pak od 15 h v rádiu Impuls, kde ho i pokřtím. Tak se těším, zároveň jsem nervózní a i smutná,“ svěřila se zpěvačka.

Mrzelo ji totiž nařízení ministra zdravotnictví o zákazu zpěvu. „Chápete… Já natočím album a nemůžu vám ho ani přezpívat, šílený. Opatrujte se a nebojte se. Příští rok všechno stihnu,“ dodala Csáková.

Témata: Ilona Csáková