Václav Kopta bojuje s covidem: Hlupákům vzkázal, aby se modlili!

Václav Kopta 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

2. října 2020 14:04 | Aktualizováno: 3. října 2020 22:05

Koronavirem se nakazil také Václav Kopta, který si tak na onemocnění covid-19 mohl udělat svůj vlastní názor. Teď se zdá, že už má jasno. Všem hlupákům totiž poslal z domácí izolace ostrý vzkaz.

Jak v Česku stále rychleji přibývá infikovaných, objevují se případy nákazy koronavirem i mezi slavnými osobnostmi. Jak vás stars24.cz již informoval, testy ji potvrdily také u Václava Kopty, který se tak léčí v domácí izolaci.

Zároveň stíhá sledovat, co se kolem epidemie děje. A mnohdy se mu to moc nelíbí. „Všem, kdo tvrdí, že covid je virtuální manipulace, sloužící mocným tohoto světa k jeho ovládnutí, vzkazuju jediné: jste hlupáci a modlete se, aby se tenhle sekáč nepodíval také na vás!“ uvedl na instagramu.

Herec a moderátor mluví z osobní zkušenosti s touto zákeřnou nemocí, která v Česku v posledních dnech a týdnech nabírá na obrátkách. On evidentně nehodlá zlehčovat hrozbu, kterou covid-19 představuje.

Kopta přesto neztrácí dobrou náladu a věří, že to dobře dopadne. „Všem ostatním přeju hodně zdraví a koptimismu!“ vzkázal z lůžka.

Témata: Václav Kopta