Markéta Konvičková o dceři Amálce: To nejde popsat!

Markéta Konvičková s dcerou Amálkou. 7

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

2. října 2020 12:02 | Aktualizováno: 3. října 2020 12:12

Tým slavných maminek v září posílila Markéta Konvičková, které se narodila dcera Amálka. Zpěvačka se s holčičkou stále ještě seznamuje, o jedné věci už má ale jasno. Fanouškům je však složité to popsat.

Věci sice nešly úplně podle plánu, ale Markéta Konvičková se v září stala maminkou. Dcera Amálka měla dle jejích slov svoji hlavu, a tak přišla na svět předčasně. O radost to však novopečené rodiče pochopitelně nepřipravilo.

Sympatická zpěvačka už se tedy sžívá s novou životní rolí, kromě povinností má však čas i na příjemnější věci. S holčičkou se proto vydala na focení novorozenců. „Těšíme se na výsledek,“ vzkázala.

Někdejší účastnice SuperStar rovněž ztratila pár slov o dceři, fanouškům se rozhodla prozradit, jaká je. „Já tu Amálku prostě žeru. To je tak naplněné srdce a duše, že to nejde popsat. Nic není víc,“ svěřila se.

Víc toho Konvičková zatím příznivcům neprozradila, ostatně holčička je na světě stále teprve krátce, proto zatím není možné soudit, zdali se vydá ve stopách maminky a dá se na dráhu zpěvačky. 

Témata: Markéta Konvičková