Janek Ledecký: Svérazná reakce na zákaz zpěvu! Navrhuje testy v laboratoři!

Janek Ledecký 4

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

2. října 2020 9:31

Janek Ledecký dostal prostor v televizi a přišel s opravdu svérázným návrhem, jak by měli zpěváci zareagovat na nejnovější zákaz. Oblíbený hudebník navrhuje testy v laboratoři. V čem by měly spočívat?

Přinejmenším jednou už se Janek Ledecký jadrně vyjádřil ke koronaviru, od některých lidí si za to však vysloužil kritiku, protože manipuloval s fakty a některé informace si vykládal opravdu svérázně. Nyní ho bezpochyby nepotěšil ohlášený zákaz zpěvu, resp. představení a vystoupení, kde se zpívá. Hudebník se k němu vyjádřil na stanici CNN Prima News.

Ve vysílání tam navrhl možné řešení. „Myslím, že by se mělo stát to, že by se v nějaké laboratoři, a to věřím, že tady nějaká taková je, že bysme se prostě shromáždili a každej z nás by tam prostě zazpíval, změřilo by se, jak daleko ty jeho kapénky doletí, a dostali bysme takové osobní průkazy,“ řekl autor známých muzikálů.

Já vím, že superdebata. Ale tohle si fakt dejte 😂Ledecký: Navrhuju všechny zpěváky změřit v laboratoři a pak jim dát legitky, jak daleko od lidí můžou zpívat. Já to mám tak 5 metrů, Ivan Hlas tak metr, tady pan Plachetka, no ten tak od šatny... pic.twitter.com/YQLU5lkDI1

— Michal Cagala (@mcagala) October 1, 2020

„Myslím si, že třeba já když budu zpívat, tak že dám takových čtyři pět metrů, na víc se necítím, ale třeba takovej Dan Hůlka možná deset. A že bysme teda měli speciální legitky a podle toho by někteří mohli zpívat, že by měli třeba dva metry distanc od první řady nebo tři metry, třeba Ivan Hlas by mohl stát metr, ten zpívá fakt potichu, ten by mohl být skoro mezi lidma,“ pokračoval zpěvák.

Moderátorka došla k závěru, že si Ledecký dělá legraci, přesto se ho zeptala, zdali by byl ochoten se takového testu v laboratoři opravdu zúčasnit. „No samozřejmě,“ odvětil.

Témata: Janek Ledecký