Ivana Gottová k hrobu nedorazila! Co za tím bylo?

Hrob Karla Gotta 7

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

2. října 2020 8:55 | Aktualizováno: 3. října 2020 21:38

K hrobu zpěváka Karla Gotta včera navzdory současným opatřením mířily davy lidí. Vdova Ivana ale na Malvazinky nedorazila, protože ani nemohla. Co se stalo?

Česko si včera připomnělo legendárního Karla Gotta (†80), od jehož smrti již uplynul rok. K hrobu na pražských Malvazinkách, kam byl uložen k poslednímu odpočinku loni v prosinci, dorazila uctít jeho památku řada fanoušků. Vdova však nedorazila.

Jak upozornil web cas.sk, vysvětlení již s předstihem podala mluvčí rodiny. Za absenci mohly zdravotní důvody. „Protože je Ivana Gottová stále v izolaci z důvodu nemoci covid-19, bude s láskou na svého muže vzpomínat z domu,“ uvedla Aneta Stolzová.

Není pochyb o tom, že manželka slavného zpěváka tak opravdu učinila. Ostatně na novém instagramovém profilu napsala ve čtvrtek následující slova. „Dnes je to rok. A není den, abych na Karla nemyslela,“ svěřila se.

Gottová se chce dát zdravotně dohromady, aby nechyběla na očekávané slavností premiéře dokumentárního snímku Karel. Ta už musela být jednou odložena na pozdější datum, proto teď všichni doufají, že podruhé už to nebude nutné.

Témata: Ivana Gottová Karel Gott