Jitka Zelenková na léta s Gottem nezapomíná! Napsala dojemný dopis!

Karel Gott a Jitka Zelenková 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

1. října 2020 17:59

Dnešní den si v kalendáři poznamenala také Jitka Zelenková, která toho s Karlem Gottem zažila opravdu hodně a na léta s ním rozhodně nezapomněla. Zesnulému zpěvákovi věnovala dojemný dopis.

Jitky Zelenkové se redakce serveru stars24.cz ptala, jaký byl rok bez Karla Gotta (†80), s nímž dlouhá léta spolupracovala. Její zástupce nám poděkoval za dotazy a uvedl, že se k tomuto tématu vyjádří jinde. Brněnská rodačka tak nakonec učinila prostřednictvím dopisu, který dnes v celém znění zveřejnila na facebookovém profilu.

„Ahoj Karle, dlouho jsme se neviděli, ale je mi to jasný, máš toho moc. Ráno jsme zase byli v televizi s nějakým prastarým pořadem. Já to pokaždý propásnu, ale někdo mi dá vždycky echo. A je to docela sranda koukat na to po letech. Pokaždé si uvědomím, jak jsem šťastná, že jsem to všechno s Tebou mohla zažívat,“ spustila na úvod.

Zelenková si dle svých slov vzpomněla na Gotta minulý týden cestou z vystoupení. „Pár lidí se chtělo se mnou po vystoupení vyfotit, ale já se jim snad poprvé v životě omluvila. Chci být fit na práci, i když s koncerty to teď asi bude všelijak,“ svěřila se.

„Ty bys to asi neodmítnul, nebo třeba jo, co já vím. Ale určitě by to bylo nějak elegantně. To jsem se od Tebe vždycky snažila naučit, ale je to sakra těžký. Asi bys i nějak zavtipkoval. Tady dnes vtipkuje spousta lidí, ale nějak Ti to není ono. Není to většinou ani chytrý, ani laskavý, jak jsme zvyklí u Tebe,“ konstatovala zpěvačka.

Gottova někdejší sboristka už se dle svých slov těší na premiéru filmu Karel. „Jenom doufám, že to bude víc veselý než smutný. Těch smutných věcí je teď kolem nás spousta a byls to přece vždycky (no dobře, skoro vždycky) Ty, kdo v kapele držel pozitivního ducha a dobrou náladu, tak na Tebe spoléhám,“ dodala Zelenková.

Témata: Jitka Zelenková Karel Gott