Jak zemřel Karel Gott (†80)? Nové svědectví o jeho posledních dnech!

Karel Gott s manželkou Ivanou (foto: Jan Malíř) 7

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

1. října 2020 16:19

I po roce lidé dychtí po informacích o úmrtí legendárního zpěváka Karla Gotta, ke kterému došlo 1. října 2019. Právě v těchto dnech se objevilo nové svědectví o jeho posledních dnech. Co víme?

Dnes je to rok, co odešel legendární zpěvák Karel Gott (†80), o jehož zdravotních problémech ještě pár týdnů před jeho skonem vědělo jen několik lidí. Až v září 2019 přiznal, že u něj porucha krvetvorby přešla v akutní leukémii.

Mistr se sice snažil působit optimisticky, ale nemoc jej poměrně brzy definitivně přemohla. Podle nejnovějšího svědectví se z okolí zpěváka se na konci září jeho zdravotní stav opravdu zhoršil a byla mu nasazena antibiotika.

„Ivanka ho chtěla převézt do nemocnice, aby byl byl pod neustálým dohledem, on ale nechtěl,“ prozradil zdroj televize CNN Prima News. Údajně má jít o Gottova dlouholetého kolegu a kamaráda.

Slavík si totiž poslední dny svého života představoval jinak. „Věděl, že se blíží konec a chtěl umřít doma u svých nejmilovanějších. Lékaři to posvětili, pomoci už mu bohužel stejně nedokázali. Na jeho nemoc byla medicína krátká,“ dodal.

Témata: Karel Gott