Dominika Gottová se v den výročí smrti otce ozvala! Rodinné sváry musí stranou!

Dominika Gottová, Ivana Gottová a Lucie Kovaříková 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

1. října 2020 14:57

Ani smrt hlavy rodiny nedala všechny nejbližší Karla Gotta dohromady, především vztahy mezi vdovou Ivanou a nejstarší zpěvákovou dcerou Dominikou jsou pošramocené. Svitla nyní naděje na zlepšení?

V den výročí skonu Karla Gotta (†80) zkrátka nemohla mlčet. Dominika Gottová se dnes rozhodla poslat vzkaz do českých médií, ve kterém nebyla řeč pouze o zesnulém tatínkovi, ale třeba i o rodinných vztazích po jeho odchodu.

Nejprve se ale vyjádřila k atmosféře, která kolem slavného zpěváka i rok po smrti panuje. „Vážení přátelé, je to už rok, co jste bez nejlepšího zpěváka, přítele a já bez tatínka. Moc si vážím, že na tátu tak krásně vzpomínáte,“ uvedla.

Následně si sama některé věci vyčetla. „Já mám stále bolest v srdci, protože vím, že jsem v posledních letech jeho života nebyla dobrou dcerou. Uvědomuji si to a snažím se dál pracovat na tom, abych na tom byla lépe,“ slíbila Gottova nejstarší dcera.

Na závěr se obrátila i směrem ke vdově Ivaně. „Ráda bych udělala tatínkovi v nebi radost a pokusila se dát dohromady znesvářené strany naší rodiny. Ale to musí chtít obě strany, nejenom jedna. Přeji si, aby se to povedlo,“ dodala Gottová.

Témata: Dominika Gottová Karel Gott Ivana Gottová