Rok bez Karla Gotta (†80): Jak moc chybí kolegům? Tohle nám prozradil jeden z nich!

Karel Gott - pietní místo u jeho vily Nad Bertramkou v Praze. 9

Autor: Jan Hrabě, stars24.cz

1. října 2020 11:22

Lidem z hudební branže pochopitelně Karel Gott, od jehož smrti uplynul již celý jeden rok, chybí. Jeden z jeho kolegů a kamarádů webu stars24.cz prozradil, jak na legendárního zpěváka během předchozích dvanácti měsíců vzpomínal.

Veškeré spory, které spolu Karel Gott (†80) a Milan Drobný v závěru života prvního jmenovaného měli, jsou – zdá se – zapomenuty. Mistrův souputník ze Semaforu nám u příležitosti prvního výročí smrti legendárního zpěváka prozradil, jaký byl rok bez něj.

Drobný se svěřil, že na svého zesnulého kolegu zavzpomínal hned při několika příležitostech. „Já jsem na jaře vydal knihu Všude kde jsem byl, byl jsem rád. A tu jsem společně věnoval manželce a také Karlovi,“ řekl webu stars24.cz.

„Na rádiu Sever mám svůj pořad, který se vysílá každou neděli. A ke dni jeho narození 14. července jsem udělal celý pořad jen o něm, povídání a pouze jeho písně. Tak jsme si ho společně s posluchači a našimi fandy připomněli,“ popsal zpěvák a producent.

Gottův kamarád a kolega ale přiznal, že nevzpomíná pouze mnohonásobného Slavíka. „Zrovna tak ale vzpomenu na Jirku Grossmanna, Milana Chladila i svého zetě Cábu, sportovce, který nás opustil předloni,“ dodal Drobný pro stars24.cz.

Témata: Karel Gott Milan Drobný