Monika Absolonová vzpomíná na Gotta: Na tu otázku by chtěl každý znát odpověď!

Karel Gott s kolegyněmi Monikou Absolonovou a Ilonou Csákovou. 6

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

1. října 2020 10:40

Monika Absolonová si dnes nezapomněla připomenout legendárního Karla Gotta a při té příležitosti položila zajímavou otázku, na kterou by každý chtěl znát odpověď. Co by zpěvák říkal na to, co se za posledních 12 měsíců odehrálo?

Na Karla Gotta (†80) v den výročí jeho odchodu pochopitelně vzpomínají jeho kolegové. Hned ráno zveřejnila společnou fotografii s mnohonásobným Slavíkem a zpěvačkou Ilonou Csákovou na svém instagramovém profilu Monika Absolonová.

„Tahle fotka je 27. června 2018 z Bratislavy z koncertu Káji… 1. října je den narození mojí kamarádky a kolegyně Ilony Csákové a zároveň je to den, kdy navždy odešel Karel,“ připomněla dvojnásobná maminka na úvod.

Oběma zpěvačkám zkrátka loni nebylo do zpěvu, ačkoliv jedna z nich slavila narozeniny. „Přesně před rokem jsme si s Ilu volaly a nechtěly věřit tomu, že už tu Kája není,“ svěřila se Absolonová, která v příspěvku nezapomněla popřát Csákové k narozeninám.

Absolonová si na závěr položila v souvislosti s Gottem jednu zajímavou otázku. „Milý Kájo náš zbožňovaný, myslíme všichni na Vás. Chybíte pořád, svět se od Vašeho odchodu proměnil. Zajímalo by mě, co byste na to říkal. Tak pusu do nebe,“ dodala.

Témata: Monika Absolonová Karel Gott