Přiznání Adély Gondíkové: S Langmajerem si „užili koronu“!

Jiří Langmajer a Adéla Gondíková

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

30. září 2020 15:33

Partnerství Adély Gondíkové a Jiřího Langmajera funguje v osobním i pracovním životě, pravdou ale je, že to první občas zanedbávají kvůli tomu druhému. Proto byli rádi, když spolu letos mohli strávit celé dva měsíce.

Od loňského léta jsou Jiří Langmajer a Adéla Gondíková manželé, kterým přesto nedělá problém spolu pracovat, i když ona přiznala, že se jí původně do společného hraní nechtělo. „Jsem ráda, že spolu hrajeme. Každý máme hodně práce, tak se aspoň potkáme,“ řekla deníku Právo.

I proto si oproti některým svým kolegům ani nestěžují, že na jaře nemohli kvůli tehdejším opatřením proti šíření koronaviru hrát. „My si třeba koronu užili. Poprvé v životě jsme spolu byli dva měsíce nepřetržitě,“ svěřila se herečka a moderátorka.

Polovička slavného sourozeneckého dua tvrdí, že se za těch několik týdnů nedostavily žádné příznaky ponorkové nemoci. „Vůbec, naopak. My spolu fakt nejsme často,“ konstatovala.

„Dovolenou plánujeme rok dopředu, a pokud to neuděláme, tak ji nemáme. A musíme termín oznámit na všech deseti frontách, co máme. Já jsem v divadle alternovaná, ale Jirka ne. Na něm stojí spousta představení,“ dodala Gondíková.

Témata: Adéla Gondíková Jiří Langmajer