Jaromír Jágr stárne? Stížnosti na bolest, může za to přítelkyně!

Jaromír Jágr 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

30. září 2020 14:10

Jaromír Jágr dál udivuje fanoušky nejen v Česku svou sportovní dlouhověkostí, určitě ale nastane chvíle, kdy i on pověsí brusle na hřebík. Sám hokejista nyní přiznal, že některé aktivity mu nedělají moc dobře.

Je jasné, který sport přirostl Jaromíru Jágrovi k srdci, je totiž neuvěřitelné, že se ve svých 48 letech věnuje hokeji stále na té nejvyšší úrovni. Zároveň jsou ale některé pohybové aktivity, které moc v oblibě nemá.

Ačkoliv jsou dle jeho slov pro hokej důležité doplňkové sporty, běhání dal druhou šanci až kvůli své nové partnerce Dominice. „Naposledy jsem běhal aktivně, aby mi to něco dalo, před pětadvaceti lety,“ přiznal webu super.cz.

Z vyjádření legendárního hokejisty ale vyplývá, že nešlo zrovna o příjemnou zkušenost. „Když jsem to šel znovu zkusit, cítím všechny svaly. Cítím ohromnou bolest a mám problém sejít ze schodů,“ tvrdil.

Jágr tedy zůstane věrný spíše jiným sportům. „Posilování v posilovně nevnímám jako sport, ale dělám ho aktivně. Dříve jsem dělal tenis a teď se věnuju jízdě na kole,“ prozradil slavný útočník.

Témata: Jaromír Jágr