Jak je na tom Petr Čtvrtníček? Nejnovější zprávy z nemocnice!

Petr Čtvrtníček 2

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

30. září 2020 12:15 | Aktualizováno: 1. října 2020 14:04

Již několik dní drží kolegové, kamarádi i obyčejní lidé palce Petru Čtvrtníčkovi, u kterého má obávané onemocnění covid-19 poměrně závažný průběh. Nejnovější informace z nemocnice by je však měly uklidnit.

Celé Česko minulý týden vyděsila informace o zdravotním stavu Petra Čtvrtníčka, který se podobně jako mnoho dalších lidí nakazil koronavirem. U něj ale mělo onemocnění covid-19 těžší průběh, a tak musel být hospitalizován.

Hned od prvního dne se sice objevovaly povzbudivé zprávy, že na tom známý srandista není zase tak zle, podle nejnovějších informací webu blesk.cz však byl opravdu v pražském Motole na jednotce intenzivní péře.

Zdroj zmíněného serveru uvádí, že měl herec především problémy s dechem, už však měl být přeložen do péče plicního a infekčního oddělení nemocnice. „Jak dlouho tu bude, nelze předpokládat. Až začne bez problémů dýchat, budeme moudřejší,“ konstatoval.

Čtvrtníček není jedinou známou osobou, která byla s covidem-19 hospitalizována. Již dříve musela vyhledat péči lékařů Hana Zagorová, v těchto dnech leží v nemocnici také Milan Kňažko.

Témata: Petr Čtvrtníček