Hana Zagorová promluvila: Dál si nese následky covidu?

Hana Zagorová 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

30. září 2020 9:09 | Aktualizováno: 30. září 2020 22:02

Hana Zagorová patří k těm lidem, kteří mají osobní zkušenost s nemocí covid-19. Navíc měla tu smůlu, že u ní měla těžší průběh. Nese si slavná zpěvačka nějaké následky i dál?

Koronavirus si oběti nevybírá, už několikrát jsme měli možnost se přesvědčit, že se nákaza nevyhýbá ani slavným osobnostem. Onemocnění covid-19 testy potvrdily také u legendární Hany Zagorové.

Slavná zpěvačka musela být dokonce hospitalizována v nemocnici kvůli vysokým teplotám. Obávaná nemoc u ní měla těžší průběh, naštěstí už se ale z nejhoršího dostala a opět může chodit mezi lidi.

Několikanásobná Slavice ale nyní připustila, že si svým způsobem stále nese následky. Přiznala totiž jisté úlevy. „My se Štefanem se ještě dáváme dohromady po té mrše zákeřné. Už v podstatě jedeme pracovně, ale trošičku pomalejším režimem,“ řekla dle webu ahaonline.cz.

Zagorová již dříve prozradila některé plány, které momentálně má. Především se má objevit v Show Jana Krause, kde měli být s manželem hosty již před časem, ovšem infekce jejich účast znemožnila.

Témata: Hana Zagorová