Felix Slováček má vysoké horečky: O covidu nechce ani slyšet!

Felix Slováček 4

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

29. září 2020 16:50

Strach z nákazy koronavirem pochopitelně mají i známé tváře, protože už i mezi nimi se případy infekce objevily. Takový Felix Slováček ale o covidu nechce ani slyšet, i když má vysoké horečky.

Zatímco Anička Slováčková apeluje na lidi, aby zvlášť v době koronavirové epidemie nezlehčovali žádné onemocnění, její tatínek se nechová zrovna příkladně. Podle nejnovějších informací se Felix Slováček potýká se zdravotními potížemi.

Dle slovenského webu pluska.sk náhle onemocněl a musel upravit svůj program. „Je mi zle, tak jsem to musel zrušit,“ nechal se slyšet a vzápětí podrážděně reagoval na otázku, zdali už mu klesla horečka. „Jednoduše mi není dobře,“ odvětil.

Slavný saxofonista si prý vůbec nepřipouští, že by za tím mohla být nákaza koronavirem, ačkoliv právě vysoké horečky jsou jedním z běžných příznaků. Je tedy otázkou, zdali nakonec nebude muset na testy, které ukážou pravdu.

Koronavirová nákaza se slavným osobnostem opravdu nevyhýbá. Jak vás stars24.cz informoval, testy onemocnění covid-19 nově prokázaly u slovenského herce Milana Kňažka, který je navíc v nemocnici.

Témata: Felix Slováček