Marek Ztracený odkopl snoubenku? Zpěvák má fanouškům co vysvětlovat!

Marek Ztracený s rodinou 10

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

29. září 2020 15:36 | Aktualizováno: 30. září 2020 19:54

Marek Ztracený musí vysvětlovat, co se stalo s jeho snoubenkou Marcelou. Fanoušky totiž zarazilo, že se zpěvák často fotí se svým synem, ale s partnerkou už tolik ne. Znamená to snad, že svatba se konat nebude?

Marek Ztracený se na sociálních sítích pravidelně dělí o střípky ze svého života. Na fotkách se po jeho boku často objevuje jeho syn Marek. Ze snímků by se mohlo zdát, že často vyráží na pánské jízdy a že zpěvákova partnerka a matka jeho syna vysedává přinejlepším doma na zadku. Jenže opak je pravdou!

Zpěvák přiznal, že mu přišla zpráva, ve kterém mu jedna z fanynek psala, že je až divné, že je všude právě jen se synem. „Působí to dojmem stylu 'Michael Jackson'. Je jedno, kdo mi porodí dítě, hlavně, že ho mám. A ona je už vlastně 'zbytečná'. To mě napadne u 90% vašich příspěvků… P.S. ale, jako zpěváka vás mám ráda,“ cituje Marek ztracená ze vzkazu.

Zpěvákovi to nedalo a rozhodl se dokázat, že pravda je jinde a že s partnerkou Marcelou, kterou na začátku roku 2020 při koncertě v O2 aréně požádal o ruku, stále je. „Tak jsem si říkal, že paní uklidním a ukážu ji, že maminku pořád máme, není pro nás ani trochu zbytečná nýbrž důležitá a staráme se o ní, jako o vlastní,“ směje se zpěvák na facebooku nad fotkou své rodiny.

Svým příznivcům zároveň vzkázal, aby nedělali předčasné závěry jen z pár fotek na sociálních sítích. „Doufám, že teď nikoho nezklamu, nebo neurazím touhle informací, kterou jsem myslel, že už všichni dávno zjistili, ale život na Instagramu není reálný život... respektive život prezentovaný na Instagramu není stoprocentní podoba života, podle kterého si jde dělat obrázek, nebo soudit.. Například - to, že jsme téměř všude spolu neznamená, že budeme všude spolu na Instagramu,“ dodal Marek Ztracený.

Témata: Marek Ztracený