Anička Slováčková má jasno: Rebelie a zlehčování covidu? Tohle si myslí!

Anna Slováčková 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

29. září 2020 13:39

Mnoha lidem už se nošení roušek za těch několik měsíců zprotivilo, a tak se z nich stali rebelové. Pro takové lidi má Anička Slováčková jasný vzkaz. Covid-19 by se rozhodně neměl zlehčovat.

Aničce Slováčkové nebyly roušky tak cizí jako ostatním lidem, když se na jaře zaváděla povinnost mít zakrytá ústa a nos. Kvůli vážným zdravotním potížím totiž v poslední době strávila spoustu času v nemocničním prostředí.

I ona bezpochyby pozoruje, že se v Česku v poslední době objevila skupina lidí, kteří nošení roušek odmítají. „Rebelie proti nošení roušek mi nepřijdou vůbec na místě. Je to absolutní minimum, které můžeme jeden pro druhého udělat,“ řekla webu extra.cz.

Dcera slavných rodičů také odmítá zlehčovat hrozbu, kterou nemoc covid-19 představuje. „Nemůžu říct, že je to normální chřipka, i kdybych si to myslela, protože jsem to neprodělala. Nevím, co ta nemoc obnáší,“ svěřila se.

Talentovaná herečka a zpěvačka proto lidem doporučuje, aby zůstali doma, pokud se necítí dobře. V takovém případě je totiž úplně jedno, zdali jde o chřipku nebo covid.

Témata: Anna Slováčková