Bohuš Matuš: OPERACE kvůli Lucince?

Bohuš Matuš s Lucinkou 4

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

27. září 2020 16:04

Bohuš Matuš chce vypadat dobře, zejména když má vedle sebe podstatně mladší partnerku Lucinku. Navštěvuje proto kliniku estetické medicíny a promluvil i o operaci.

"Tak jsem si řekl, že když pořád hraju ty milovníky, i když já jsem spíš šašek než milovník, a ani tak nevypadám, že bych se sebou mohl něco udělat," svěřil se Blesku.

"Když je člověk nalíčený, působí jinak, ale v reálu je to horší. Byl bych strašně rád, kdyby se mi podařilo odstranit pytle pod očima. Hodně vystupuji v televizi Barrandov a tam mají nějaká světla, která mi je hodně zvýrazňují. Mám je opravdu jako Walda v sedmdesáti…" popsal Matuš.

"Masírovali mi nějakým přístrojem obličej a vyčistili pleť. Nejlepší by bylo jít pod kudlu. Ale jenom s těmi váčky pod očima. Žádný facelift nechci a snad ani nepotřebuji," dodal.

Přiznal také, že s vlasy už ale nic neudělá. "Možné jsou jenom dvě cesty. Buďto nosit nalepovací tupé jako Osmany Laffita, nebo transplantace vlasových kořínků. Můj kolega Marian Vojtko s tím má osobní zkušenost, a když viděl moji hlavu, povídal: Ty máš tak ošklivou pleš, to by tě to vyšlo na milion," vypráví.

Témata: Bohuš Matuš