Tohle asi nikdo nečekal! Ivaně Gottové hodili vidle do plánů!

Karel Gott s manželkou Ivanou na záběrech z filmu Karel 4

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

26. září 2020 20:02

Vdova Ivana Gottová plánuje v rámci premiéry dokumentu Karel i jeho soukromou projekci. Jak se ale nyní ukazuje, její účast je ohrožena.

Podle deníku Aha totiž řada pozvaných lidí svou účast ruší. A na vině není nikdo jiný než koronavirová krize.

Údajně se tak nezúčastní například spisovatelka Martina Formanová, Hana Zagorová nebo Štefan Margita.

Účast odmítl i František Janeček. "Já se nebojím koronaviru, ale toho, že bych sledování toho filmu emočně nevydržel. Karel mi moc chybí, je tady po něm prázdno," uvedl podle deníku.

Kvůli posunu vydání autobiografie Karla Gotta a odložení vzpomínkových prosincových koncertů čelili tvůrci také dotazům a spekulacím, zda i film své uvedení do kin neposune na pozdější dobu. Filmová vzpomínka na Karla Gotta ale jeho fanouškům zůstává.

Vím, že se příznivci mého manžela na film Karel moc těší, a cítím, že obzvlášť v této složité době by je náš film mohl povzbudit a inspirovat, protože je plný nejen obrovské energie a radosti z hudby, ale i silných emocí, vůle, statečnosti a smíření. Můj manžel byl vždy poslem dobrých zpráv, nechť je proto i uvedení filmu Karel na plátna v této době plné nejistot nadějí, že bude zase lépe. Jsem přesvědčená, že takto by si to náš Karel přál," uvedla na svém webu Ivana Gottová.

Témata: Karel Gott Ivana Gottová