Daniel Hůlka přivedl dítě do hádky? Nové informace o sporu s Adamcem!

Daniel Hůlka

Autor: Hrušková, stars24.cz

1. března 2018 12:48 | Aktualizováno: 2. března 2018 5:56

Spor mezi zpěvákem Danielem Hůlkou a Jiřím Adamcem vygradoval při nácviku muzikálu Robinson, kdy se stále stupňovaly profesní neshody mezi zpěvákem a režisérem. Z Hůlkova vyjádření jsou zřejmé silné nesympatie mezi nimi.

Hůlka pro Aha! uvedl, že za konflikt může arogance Jiřího Adamce, která podle jeho slov nezná meze. "Neshody začaly vznikat už před časem, a to kvůli aroganci a bezohlednému až sprostému chování pana režiséra. Hlavním důvodem je naprostá profesionální neschopnost pana Adamce, kdysi dávno úspěšného televizního režiséra, který, jak se bohužel ukázalo, o muzikálu neví vůbec nic, ale ve své aroganci a sebestřednosti není schopen si to přiznat, natož přistoupit na jakoukoli připomínku, debatu, nedejbože radu," prozradil o zákulisí zkoušek zpěvák, který nenechal na režisérovi nit suchou.

"Pan Adamec je pro mě velké zklamání, jak profesně, tak lidsky. A není to jen můj názor, ale i řady mých kolegů z muzikálu Robinson, se kterými jsem o tom mluvil," dodal.

Adamec však uvádí, že za konflikty sice mohou neshody, ale jiné než uvádí Hůlka. Do konfliktu však přišla nová zpráva: Daniel Hůlka je otcem! Tato radostná zpráva mu určitě pomohla zlepšit náladu. Jeho holčička Rozárka Hůlková je zdravá, a my přejeme hodně štěstí jemu a i celé rodině.

Témata: Daniel Hůlka Jiří Adamec (režisér)