Lucie Vondráčková o životě v Praze: Co nahání synům hrůzu?

Lucie Vondráčková 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

25. září 2020 15:32

Lucie Vondráčková se loni i se syny vrátila z Kanady do Prahy a chlapci si stále zvykají na to, že o jejich maminku je tady o poznání větší zájem. To se ale projevuje jednou věcí, která se synům moc nelíbí.

Lucie Vondráčková si rozhodně nemůže stěžovat na nedostatek pozornosti, spíš naopak, až je jí to občas nepříjemné. Právě o takových zkušenostech dvojnásobná maminka promluvila v pořadu Limuzína.

Tam připomněla, že v létě byli před jejím domem několik dní paparazziové. Ona se nakonec jednoho z nich rozhodla konfrontovat, což vedlo k tomu, že už se neukázal. „Když vycházím z domu, vždycky se podívám, kde je co zaparkováno,“ přiznala dle webu idnes.cz.

Herečka a zpěvačka uvedla, že synové samozřejmě vnímají, co se děje. „Jednou jsme třeba šli po ulici a cizí paní nás upozornila, že nás někdo sleduje. Kluci pak měli velký strach,“ řekla a prozradila, co k tomu chlapcům říká.

„Vysvětlila jsem jim, že ti pánové s foťáky se asi dobře neučili, a proto dopadli takto. Obrátila jsem to tak, že je důležité chodit do školy a učit se jazyky, aby nemuseli jednou stejně jako oni dělat takovou práci,“ dodala Vondráčková.

Témata: Lucie Vondráčková