Yvetta Blanarovičová: Na narozeniny skončila v nemocnici!

Yvetta Blanarovičová skončila v nemocnici. 6

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

24. září 2020 16:56 | Aktualizováno: 25. září 2020 22:07

Yvetta Blanarovičová měla dneska slavit narozeniny, ale osud si to tak nepřál. Známá slovenská herečka a zpěvačka místo toho skončila v nemocnici. Co se přihodilo?

Na den přesně před 57 lety ve slovenských Bojnicích narodila jistá Yvetta Blanarovičová, která však už během svého života jistě pamatuje lepší narozeniny, než jaké jsou ty letošní. Žádná velká oslava se ale nekoná.

Důvodem není to, že restaurace musí od dnešního dne zavírat ve 22 hodin. Známá herečka a zpěvačka totiž skončila v nemocnici, odkud sdílela video na sociálních sítích. „Kontrolka, paní Blanarovičová. Všechno dobrý?“ říká jí na záběrech zdravotní sestra.

„Místo dortu infuze do žíly. Místo koncertu na Lipně lůžko v Centru pohybové medicíny. A všechno je během vteřiny naruby,“ uvedla na facebooku. „A to jsem chtěla slavit,“ přiznala ještě vzápětí.

Není divu, že přání hodně zdraví se v komentářích často opakuje, protože je opravdu namístě. Uvidíme, zdali se v následujících dnech dozvíme, co se vlastně Yvettě Blanarovičové přihodilo.

Témata: Yvetta Blanarovičová