Hana Zagorová září štěstím: PRVNÍ FOTO po vyléčení z covidu!

Hana Zagorová a Štefan Margita už jsou zdraví. 3

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

24. září 2020 15:33

Na tuhle chvíli se Hana Zagorová bezpochyby těšila. Poté, co se potýkala s nemocí covid-19, konečně mohla vyrazit mezi lidi. Se Štefanem Margitou si nezapomněli udělat fotografii na památku.

Hana Zagorová a Štefan Margita měli tu smůlu, že se nakazili koronavirem. Zatímco u něj měla nemoc covid-19 lehký průběh, se kterým si poradil v domácí izolaci, slavnou zpěvačku dokonce museli hospitalizovat v nemocnici.

Dobře to ale dopadlo, a tak si manželé konečně mohli zase společně vyrazit ven, což dokumentovali hned několika fotografiemi na facebooku. „Hurá, hurá, tak jsem už i já zdravá a negativní,“ oznámila několikanásobná Slavice.

I když třeba její kolegyně Lucie Bílá po své zkušenosti mluvila o „blbé chřipce“, Zagorová nemoc rozhodně nezlehčuje. „Dejte na sebe pozor, protože je to mrcha zákeřná,“ vzkázala na sociální síti fanouškům.

Slavný manželský pár by se měl již brzy objevit ve známé talk show, kde museli před časem odvolat účast ze zdravotních důvodů. „Strašně se těším mezi lidi, 6. října točíme se Štefanem u pana Krause a 7. října se pořad vysílá,“ dodala Zagorová.

Témata: Hana Zagorová štefan margita