Charlotte Gottová znovu na scéně: Kde se ukážou se sestrou Nelly?

Sestry Nelly a Charlotte Gottová s tatínkem.

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

24. září 2020 11:30 | Aktualizováno: 25. září 2020 22:02

Charlotte Gottová, kterou fanoušci Mistra přirozeně považují za jeho nástupkyni, se i se sestrou Nelly konečně zase ukáže lidem. Vdova Ivana Gottová potvrdila, kdy a kde se tak stane.

Ivana Gottová ve středu ujistila fanoušky, že dlouho očekávaný film Karel vstoupí navzdory současné epidemiologické situaci i jejímu vlastnímu zdravotnímu stavu do kin v plánovaném termínu. Odkládá se pouze slavnostní premiéra, která se uskuteční 14. října.

To mimo jiné znamená, že obě nejmladší dcery legendárního zpěváka se opět objeví na veřejnosti téměř přesně po roce. V sobotu 12. října 2019 nechyběly na pohřbu svého otce, který proběhl v katedrále svatého Víta na Pražském hradě.

Vdova včera na webu potvrdila, že Charlotte a Nelly nebudou na oficiálním uvedení snímku chybět. Jistě budou na místě středem pozornosti, protože každého bude zajímat, jak zvládnou pohled na záběry se zesnulým tatínkem.

Gottová přiznala, že tvůrci v posledních dnech čelili dotazům a spekulacím, zda uvedení filmu do kin nebude přesunuto na pozdější dobu, jako se to stalo v případě autobiografické knihy. Filmová vzpomínka na Karla Gotta ale jeho fanouškům zůstává.

Témata: Charlotte Gottová Nelly Gottová