Hana Mašlíková: Konec manželské krize s Andrém?

Hana Mašlíková s manželem 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

23. září 2020 14:12

Je to jen několik týdnů, co Hana Mašlíková odešla od manžela, který provedl něco, co se jí vůbec nelíbilo. Teď to ale vypadá, že nejspíš i kvůli synovi našli společnou řeč. Zažehnali už krizi ve vztahu?

Hana Mašlíková v srpnu odešla od manžela, který ji hodně naštval návštěvou pánského klubu, i když se ji snažil nějak smysluplně vysvětlit. Později modelka uvedla, že šlo pouze o poslední kapku.

Sympatická blondýnka se na nějaký čas „schovala“ u rodičů, ale již koncem letních prázdnin se vrátila domů. Tehdy to vysvětlovala tím, že její muž André se chce vídat se synem, kterého si vzala pochopitelně s sebou.

Následně se potvrdilo, že na konec krize ve vztahu to ještě nevypadá, protože modelka a moderátorka a její syn odjeli na dovolenou na Slovensko bez trenéra zápasníků MMA. Ten se ale nevzdal.

Nakonec to ale vypadá, že k usmíření došlo. Fanouškům páru jistě neuniklo, že už zase plánují společné Vánoce. „Sedím na mytí hlavy a vybírám vánoční dárky pro Andrého,“ napsala Mašlíková na instagramu.

Témata: Hana Reinders Mašlíková