Michaela Kuklová prozřela kvůli nemoci? Byla jsem pitomá!

Michaela Kuklová 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

23. září 2020 10:01

Michaela Kuklová se sice potýká se zdravotními problémy, alespoň na první pohled jí tak však nijak nelimituje. Naopak u ní došlo k zajímavému prozření, co se sportování týče. Co si zpětně vyčítá?

Je paradoxní, že Michaela Kuklová se dala na cvičení právě v době, kdy ji náročná léčba vážné nemoci bezpochyby připravuje o spoustu fyzických i psychických sil. Jednou už se do toho dala, a tak už není cesty zpět.

„Když mi bylo pětadvacet, připadala jsem si stará na to, abych vytvarovala své tělo. A po padesátce mě donutilo zdraví a výsledky jsou znát už po krátké době? Musím se sama sobě smát, jak pitomá jsem byla,“ svěřila se na sociální síti.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený Michaela Kuklová (@michaelakuklova.official), Zář 22, 2020 v 5:00 PDT

Představitelka Jasněnky sice stále vidí špíčky, ale radost z výsledku jí to nebere. „Mám radost, jak jsem se zpevnila a že i tvary se mění. Zadeček začíná být vyšpulenější, na něj dělám hlavně dřepy s činkou na ramenou,“ napsala.

„Světe, div se, já - celoživotní odpůrce posiloven - teď v gymu cvičím s radostí a těším se z každého krůčku. Fantastické je, jak vyrovnanou mám teď i psychiku, navíc se zdá, že už stabilně,“ dodala nadšeně Kuklová.

Témata: Michaela Kuklová