Neuvěřitelná Jiřina Bohdalová: Tohle dělá pár měsíců před devadesátkou!

Jiřina Bohdalová 4

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

22. září 2020 19:19 | Aktualizováno: 23. září 2020 13:45

Je těžké někdy uvěřit tomu, čeho je ve svém pokročilém věku schopná Jiřina Bohdalová. Kromě práce na několika televizních stanicích zvládá být k ruce i svým nejbližším. Komu to v poslední době přišlo vhod?

Pouze slova obdivu nacházejí v poslední době lidé na adresu Jiřiny Bohdalové, protože je pár měsíců před 90. narozeninami, které oslaví v příštím roce, neuvěřitelně aktivní. Další důkaz o tom podala v posledních dnech.

Během nich totiž marodila její dcera Simona Stašová, která se potýkala s obávaným onemocněním covid-19. Bohdalová se navzdory příslušnosti k rizikové skupině rozhodla být nemocné dceři po ruce.

Stašová prozradila, jak konkrétně se o ní maminka starala. „Máma mi vozila polívčičky – hodně silný a vynikající. Vždycky mi to nechala za dveřmi a zavolala mi: Už můžeš, už jsem pryč,“ svěřila se pořadu Showtime.

Nezapomněla na ni ale ani maminka Jiřina Bohdalová (89). „Máma mi vozila polívčičky - hodně silný a vynikající. Vždycky mi to nechala za dveřmi a zavolala mi: Už můžeš, už jsem pryč,“ doplnila herečka, která samozřejmě nechtěla svou slavnou maminku nakazit. Má proto radost, že k tomu nakonec nedošlo.

Témata: Jiřina Bohdalová Simona Stašová