Tereza Fajksová čeká MIMINKO! Neobešlo se to bez komplikací!

Tereza Fajksová je těhotná.

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

22. září 2020 11:01

Seznam slavných českých dvojnásobných maminek se znovu rozroste. Dnes na sociální síti potvrdila těhotenství modelka Tereza Fajksová, která už má dceru Lilien.

Baby boom v českém šoubyznysu doopravdy nebere konce. V úterý ráno jsme se dočkali dalšího oznámeného těhotenství. Šťastnou novinu sdílela se svými fanoušky jednatřicetiletá modelka Tereza Fajksová.

Podle jejích slov už nebyl důvod s oznámením otálet. „Vidím, že to vzhledem k mým proporcím už tajit nadále nejde, takže oficiálně. Čekáme dalšího malého umpalumpu,“ napsala na instagramovém profilu.

Rodačka z Ivančic se také pochlubila fotografií, na které už se poměrně viditelně rýsuje bříško, ve kterém nosí svého druhého potomka. Kráska už má totiž doma dceru Lilien, která se jistě na mladšího sourozence.

Fajksová zároveň přiznala, že se během těhotenství potýká s komplikacemi. „Období zvracení (až 20x denně) a nechutenství je naštěstí už za mnou, takže můžu zase začít fungovat. Jediné, co si ze srdce přejeme, je, aby tu byl mrňousek s námi ve zdraví,“ dodala.

Témata: Tereza Fajksová