Simona Stašová popsala svůj boj s covidem: Žádná lehká chřipečka!

Simona Stašová 3

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

22. září 2020 10:40

Simona Stašová má za sebou nezáviděníhodnou zkušenost s onemocněním covid-19, které způsobuje koronavirus. Slavná herečka po ní rozhodně nepatří mezi ty, kteří zmíněnou nemoc zlehčují.

Mezi slavnými Čechy, kteří se v posledních týdnech nakazili koronavirem, figuruje také jméno Simony Stašové. Jak vás stars24.cz informoval, virus od ní chytil také kolega Ladislav Frej, s nímž se v rámci zkoušení připravované inscenace často setkávala.

Hvězda legendárních Pelíšků přiznala, že nemoc covid-19 není z její vlastní zkušenosti možné zlehčovat. „Prvních devět dní to není úplně to pravé ořechové. Jak se říká ‚lehká chřipečka‘, tak to teda není,“ svěřila se pořadu ShowTime.

Oblíbená herečka již může mezi lidi, v pondělí byla přítomna slavnostnímu otevření divadla Lucie Bílé. „Dneska je to osmnáctý den od chvíle, kdy jsem měla příznak. Hned jsem tedy šla na testy a hned se zjistilo, že jsem pozitivní,“ prozradila.

„Jak bych to řekla – no, bolí vás celý člověk. Spala jsem i 16 hodin denně. Síla se pak vrací jen pomalu,“ dodala Stašová.

Témata: Simona Stašová