Kristýna Leichtová zavzpomínala na Comeback: Ostrá kritika televize!

Kristýna Leichtová a Martin Dejdar. 4

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

20. září 2020 21:53

Kristýna Leichtová hodně vděčí za popularitu seriálu Comeback, který v těchto dnech slaví kulaté výročí, což zkrátka nešlo opomenout. Herečka si přitom neodpustila kritická slova vůči vedení televize.

Pracovní úspěchy v poslední době na profilu Kristýny Leichtové na sociálních sítích ustoupily osobnímu životu, protože se hodně propíral její domácí porod druhorozené dcery. V těchto dnech ale zase mělo přednost herectví.

Dvojnásobná maminka totiž nezapomněla na výročí spojené s oblíbeným komediálním seriálem Comeback. „10 let od konce natáčení. Myslím si, že kdyby byla situace ve vedení televize příznivější, natáčíme ještě teď,“ začala.

„Ohlížím se s velikou nostalgií a s obrovským respektem k té práci, protože pak už jsem takovým způsobem nikdy nic natočila. Týden zkoušek, týden natáčení. Půl roku točení, půl roku pauza,“ svěřila se herečka.

Leichtová označila Comeback za svůj zlomový seriál. „V tichosti a velmi komorně jsme si těch pár let v Hostivaři točili fenomén. Tehdy to nikoho z nás ani ve snu nenapadlo,“ dodala.

Témata: Kristýna Leichtová