Gabriela Lašková: Úsměvné komplikace po porodu syna!

Gabriela Lašková 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

20. září 2020 14:25

Gabriela Lašková má za sebou komplikovaný porod druhorozeného syna, všechno to ale dobře dopadlo, a tak už srší dobrou náladou. Modelka a moderátorka prozradila, jaké úsměvné komplikace momentálně má.

Před třemi týdny se Gabriela Lašková stala dvojnásobnou maminkou. Porod malého Vincenta se neobešel bez nepříjemných komplikací, teď už ale má sympatická kráska náladu na vtipkování. Fanoušky pobavila příběhem týkajícím se oblékání.

„V těhotenství jsem si koupila ve slevě jedny ‚mama‘ džíny ve velikosti 38, abych měla po porodu nějaké pohodlné kalhoty. Nebudu dělat hrdinku, měla jsem slabou chvíli v půlce stehen, že je to ‚až tak špatný‘, ale pak jsem se musela začít smát,“ svěřila se.

Někdejší misska se do nich nejprve nasoukala, nakonec je ale vrátila do skříně. „Jejich čas teprve přijde. Sice se na ně dost těším, ale trpělivosti zdar,“ vysvětlila modelka a moderátorka.

„Už tak jsem vděčná, jak jsem byla rychle na nohou a že jsem už velkou část těhotenských kil někde nechala, takže nádech výdech, to chce čas. Navíc mám teď chuť jen a pouze na sladký, čokoládu, sušenky, takže hezky pomalu,“ dodala Lašková.

Témata: Gabriela Lašková