Útěk z projekce filmu o Gottovi: Objevily se NOVÉ INFORMACE!

Karel Gott s manželkou Ivanou na záběrech z filmu Karel 4

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

20. září 2020 8:51

Dokumentární film Karel už má za sebou první předpremiéru, na které měli možnost snímek vidět lidé, kteří legendárního zpěváka dobře znali. Jedna známá herečka ale pohled na Gotta nevydržela a sál opustila. Co za tím bylo?

Zatímco vdova Ivana Gottová prvnímu promítání dlouho očekávaného dokumentu Karel na festivalu Febiofest ani nebyla přítomna, čerstvá držitelka festivalové ceny Iva Janžurové odvahu usednout v kinosále sebrala.

Jak vás stars24.cz včera informoval, Janžurová snímek nedokoukala a již během projekce ze sálu odešla. Rozhodně to však nesouviselo s kvalitou filmu, který budou mít běžní diváci možnost poprvé vidět zhruba za měsíc.

„Já to nedávám! Vidět ho v tom stavu, jak se chudák trápil… Chci si ho v paměti zachovat jako krásného a galantního chlapa. Musel se hrozně trápit. Bojoval, chtěl žít, neměl jít ještě nahoru,“ svěřila se legendární herečka webu ahaonline.cz.

Film Karel vstoupí do kin po celé republice 15. října, tedy krátce po prvním výročí Gottovy smrti. Snímek natočila režisérka Olga Malířová Špátová.

Témata: Iva Janžurová Karel Gott