Jak Charlotte Gottová zastoupila tátu: Jsem hrdá, že jsem po něm!

Charlotte Gottová na vyhlášení cen Český slavík 2016 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

19. září 2020 16:20 | Aktualizováno: 21. září 2020 12:20

V tomto týdnu měl premiéru film o Karlu Gottovi, na kterého by jednou mohla navázat dcera Charlotte. Pravdou je, že tatínka už jednou úspěšně zastoupila. Pamatujete si na to?

Prvního října uplyne rok od chvíle, co zemřel Karel Gott (†80). Jeho fanoušci od té chvíle marně čekají na to, zdali se dcera Charlotte vydá v jeho stopách. Všem už přitom dokázala, že pěvecké schopnosti po tatínkovi podědila.

Mistra přitom už jednou úspěšně zastoupila, stalo se to v roce 2016 na předávání Slavíků. Třeba si pro něj jednoho dne dojde i sama za sebe, což však závisí i na tom, jestli bude anketa obnovena.

Gott se tehdy galavečeru nemohl osobně zúčastnit, protože byl po operaci páteře v nemocnici. Pro sošku si tehdy na jeviště došla Charlotte, které prozradila, proč padla volba právě na ní.

„Tatínek tady nemohl být, protože musel znovu se zády do nemocnice. Teď se ale dívá a já doufám, že jsem mu neudělala ostudu. Maminka ani sestra Nelly nejsou buď fotogenické, nebo se nechtějí ukazovat před kamerou. Já jsem ale po tatínkovi a jsem na to hrdá,“ nechala se tehdy slyšet dle webu idnes.cz.

Témata: Charlotte Gottová Karel Gott