Drtivá dohra! Adamec dostal kvůli Hůlkovi padáka!

Jiří Adamec s manželkou Janou

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

28. února 2018 9:54

Daniel Hůlka, který se nepohodl s Jiřím Adamcem a neodletěl do Egypta, kde měl natáčet propagační videoklip k novému muzikálu, může být zřejmě spokojený. Kvůli rozepřím totiž Adamec v muzikálu skončil.

Jiří Adamec se dostal do sporu se zpěvákem Danielem Hůlkou kvůli připravovanému muzikálu Robinson – námořník z Yorku a bylo jen otázkou času, kdy pro jednoho z nich dopadne celá věc špatně. To se také stalo, a odnesl to sám Adamec.

Podle deníku Aha! mohou za neshody mezi oběma muži zprávy o zraněném kolenu, které si údajně poranil při lyžování. Právě ty měly Adamce vytočit, Hůlka ale tvrdí, že s kolenem nic nemá. "Koleno mám v naprostém pořádku. Nic jsem s ním ani neměl. Letos jsem vůbec na lyžích nebyl. To, co o mně v divadle rozhlašují, jsou výmysly a lži,“ tvrdí.

Holka se proto rozhodl, že do Egypta, kde měl natáčet propagační videoklip, neodletí. Do jejich roztržky se ale podle deníku zapojila producentka muzikálu Ema Krahulíková a musela si vybrat mezi představitelem hlavní role, nebo režisérem.

Ten má ale podle informací deníku Aha! problémy s více lidmi v souboru. "Domluvili jsme se s panem režisérem na ukončení spolupráce z důvodu rozdílných názorů na práci na muzikálu Robinson,“ uvedla Krahulíková.

Adamec se ale nevzdává a tvrdí, že rozhodnutí o jeho konci v muzikálu není definitivní. "Je to celé lež a slabomyslné chování Daniela Hůlky,“ řekl deníku.

Témata: Jiří Adamec (režisér) Daniel Hůlka