Prachař pobouřil lidi oslavou rozvodu: Jednou mu dojde, že udělal chybu?!

Jakub Prachař 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

19. září 2020 11:31 | Aktualizováno: 20. září 2020 9:49

Jakub a Agáta Prachařovi se v tomto týdnu definitivně rozvedli. První jmenovaný dal náležitě najevo, jakou radost z toho má, fanoušky si tím ale nenaklonil. Podle některých mu jednou dojde, že udělal chybu.

Jak vás stars24.cz v pátek informoval, manželé Prachařovi každý rozdílným způsobem oznámili, že jejich manželství je už i formálně definitivně u konce. Fakticky se rozpadlo již v minulém roce.

Jakub Prachař zveřejnil na instagramovém profilu se šťastným výrazem fotografii se svým právníkem. „Šťastnější výraz bych těžko hledal. Štěstí je krásná věc,“ uvedl čerstvě svobodný člen slavného hereckého rodu.

Některé jeho fanoušky taková reakce šokovala, jedna z dam herci a moderátorovi vzkázala, že sama rozvod brala jako osobní prohru. „No hlavně to nezapomenout jeden druhému pořádně ‚nandat‘ přes instáč, ale třeba vám to jednou, až emoce opadnou, dojde,“ přisadila si další diskutující.

Prachař se však dočkal i zastánců, kteří mají pro jeho slova pochopení. Podle nich je zřejmé, že mu rozvod dodá novou chuť do života.

Témata: Jakub Prachař rozvod