Iva Janžurová měla ošklivý pád: Následky jsou stále ještě patrné!

Janžurová, Iva

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

18. září 2020 11:21

Iva Janžurová se dlouhé desítky let pohybuje na scéně, ale rok jako ten letošní bezpochyby nepamatuje, protože jej výrazně ovlivnila epidemie koronaviru. Slavná herečka však musela řešit jiné zdravotní potíže.

Iva Janžurová příští rok oslaví již 80. narozeniny, na svůj věk je ale velice aktivní. Letos měla kvůli koronaviru přece jen více času na odpočinek, což se jí ale nakonec svým způsobem vymstilo. Co se stalo?

Legenda stříbrného plátna byla na chalupě, kde si ovšem přivodila ošklivý úraz. „Spadla jsem po hlavě, natloukla jsem si čelo a pod okem. Měla jsem velké monokly, ještě to je pod brýlemi vidět,“ řekla webu super.cz.

K pádu došlo v lese, kam prý herečku stále tahala její kamarádka, která se pak cítila provinile. Podle slov členky souboru Národního divadla to ale celé dopadlo dobře. Nebýt jednoho instinktu, mohlo to skončit hůř.

„Při pádu jsem si ale držela brýle, a to mě zachránilo, protože bych si jinak zlámala ruce, kdybych si je dala pod sebe. Naštěstí kosti zatím drží,“ dodala Janžurová.

Témata: Iva Janžurová