Agáta Prachařová šokuje: Plány na stěhování?!

Agáta Prachařová 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

18. září 2020 9:25

Agáta Prachařová má nejspíš pocit, že za vztahem s Jakubem Prachařem stále ještě neudělala dostatečně tlustou čáru. Maminka dvou dětí má totiž zajímavé plány do budoucna, co se bydlení týká.

Agáta Prachařová už v těchto dnech fanoušky zaskočila změnou vzhledu, o které vás stars24.cz informoval. Také má nového partnera a její manželství s Jakubem Prachařem by mělo být výhledově i formálně ukončeno.

Když jim to ještě klapalo, postavili se manželé dům v pražském Suchdole. Teď to ale vypadá, že v něm možná nezůstane ani jeden z nich. „Kdyby se našlo něco, co bych si mohla udělat podle svých představ, nebránila bych se tomu,“ řekla dvojnásobná maminka webu super.cz.

Modelka a moderátorka přitom uvedla, že by si nový dům k přestěhování mohla najít v Suchdole. V tom současném jí kupříkladu chybí šatna, se kterou se nepočítalo. „Kubovi to tenkrát nepřišlo důležitý,“ vysvětlila.

Téma stěhování ale není tak úplně na pořadu dne. „Budu to řešit časem. Ale nevadilo by mi se odstěhovat. Nelpím na tom, že bych tady za každou cenu musela zůstat,“ dodala Prachařová.

Témata: Agáta Hanychová