Markéta Konvičková: PRVNÍ SLOVA o porodu Amálky!

Markéta Konvičková porodila! 6

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

18. září 2020 8:48

V tomto týdnu přivedla Markéta Konvičková na svět svého prvního potomka, dceru Amálku. Zpěvačka musela zážitek nejprve pořádně vstřebat, nyní už je ale připravená o porodu poprvé promluvit.

V úterý se Markéta Konvičková stala maminkou dcery Amálky, o porodu ale poprvé promluvila až po několika desítkách hodin. Mimo jiné přiznala, že k němu došlo předčasně. „Termín jsme měli zhruba za dva až tři týdny,“ svěřila se webu extra.cz.

Sympatická blondýnka také prozradila, jak to celé proběhlo. „V noci mi praskla voda, tak jsem je probudila, řekla jim pobaveně, že máme trošku narušené plány a rodina mě odvezla do nemocnice,“ uvedla.

Porod se obešel bez komplikací. „Celý den jsme čekali na kontrakce, samotný porod byl krásný a přirozený. Byla to rychlovka, za deset minut byla Amálka venku, bez jakýchkoliv bolestí a oblbováků. Bylo to opravdu jako za odměnu,“ konstatovala zpěvačka.

Amálka má podle maminky asi 2,4 kilogramu a měří 46 centimetrů. „Sice je droboučká, ale nebyla vyloženě nedonošánek. Je krásná, vypadá super. Je maličká, k tomu má po mně naducané tváře,“ dodala Konvičková.

Témata: Markéta Konvičková