Monika Absolonová udělala velký životní krok: Trochu se toho děsím!

Absolonová, Monika 6

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

17. září 2020 10:30 | Aktualizováno: 18. září 2020 22:25

Zpěvačka Monika Absolonová učinila velký životní krok! Aby mohla její rodina trávit čas v přírodě, koupila chalupu. Jenže než na ní bude moci zpěvačka, její partner a dva synové odpočívat, čeká je plno práce!

Monika Absolonová a její partner se odhodlali k velkému životnímu kroku. „Já i Tomáš jsme vyrůstali na venkově. Když se narodil Táda, rozhodla jsem se, že chci, aby měl stejné dětství jako my. Narozením Matouška se moje touha ještě zvětšila...“ přiznala zpěvačka na instagramu.

I proto se rozhodli, že celé rodině prospěje trocha čerstvého vzduchu. „A začala akce hledání chalupy... Trvala 5 let a dnes jsme od té naší dostali klíče,“ pochlubila se Monika Absolonová. Tím ale všechna práce teprve začíná. Nemovitost totiž není v právě nejlepším stavu!

„Sice nás čeká hodně úsilí, než bude zrekonstruovaná. Ale na to nové životní období s chalupou se těším. Teda taky trochu děsím, páč jsem nikdy nic takovýho nedělala,“ přiznala zpěvačka. I když si celá rodina zřejmě bude muset vyhrnout rukávy, Monika je za to ráda.

„Tak úžasné místo pro svoji rodinu jsem dlouho hledala. Doufám, že tady budeme šťastní. Chalupaření zdar!“ říká Monika Absolonová s tím, že její partner Tomáš Horna se těší na vyklízení, stříhání stromů, sekání zahrady i na další věci. „To bude jízda,“ dodala zpěvačka.

Témata: Monika Absolonová