Jan Čenský měl vážný úraz: Přivodil si hned několik zlomenin!

Jan Čenský 3

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

16. září 2020 15:22

Pokud jste o Janu Čenském dlouho neslyšeli, teď už je vám jasné, proč tomu tak bylo. Oblíbený herec byl totiž poměrně dlouho indisponován, a to vlastní vinou. Co představitel princů dělal?

I když už Janu Čenskému pomalu táhne na šedesát, máme ho jako publikum stále zafixovaného jako prince. Na takovou roli je potřeba dobře vypadat, což o sobě rodák z Prahy v uplynulých měsících rozhodně nemohl tvrdit.

Na jeho vzhledu se totiž podepsal karambol, který se mu stal při sportování. „Jel jsem na cizím kole. Kamarád mi řekl, abych ho otestoval. Tak jsem to udělal pořádně. Ve čtyřicítce jsem přeletěl přes řídítka a rozbil jsem se,“ nechal se slyšet dle webu cas.sk.

Známý herec měl mnohačetná zranění, podle jeho vlastních slov se dával dohromady tři měsíce. I tak ale o moc práce nepřišel. „V čase, kdy se nehrálo, jsem byl úplně nepoužitelný,“ svěřil se.

„Mám posunutou klíční kost, utržené ucho. Měl jsem zlomenou ruku, tři žebra a nohu. Ještě nejsem úplně fit, ale není to na mně moc poznat,“ dodal Čenský, který tedy pokračuje v rehabilitaci.

Témata: Jan Čenský