Anna Slováčková přiznala: Čeho se straní kvůli koronaviru?

Anna Slováčková 6

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

16. září 2020 11:50

Anička Slováčková se již delší čas potýká se zdravotními problémy, o to víc ji trápí, že se po světě rozšířil nový koronavirus. Talentovaná herečka a zpěvačka nyní přiznala, že na některých místech ji kvůli tomu stále nepotkáte.

Anička Slováčková, které lékaři před jistým časem diagnostikovali rakovinu prsu, stále není stoprocentně fit. Jak totiž poté, co dala auto do servisu, přiznala, minimálně některým věcem je v době koronavirové epidemie v jejím případě lepší se vyhýbat.

„Moje Bára jde do servisu. Chudinka mě tohle léto docela pěkně potrápila… Ty dlouhý vzdálenosti, protože se bohužel vlakům a busům snažím s tou svou imunitou pořád trochu vyvarovat, se na ní lehce podepsaly,“ přiznala na instagramu.

Dcera slavných rodičů se bez auta zkrátka momentálně neobejde, a tak musela rychle začít hledat náhradní řešení. „Ozvala se mi pak kamarádka, jestli bych si nechtěla na chvilku vyzkoušet nějaký super fáro, a já, která byla již bez Báry, ihned přikývla,“ svěřila se.

Pokud tedy nyní Slováčkovou na silnicích uvidíte, bude sedět ve vozidle značky BMW, což na sociální síti potvrdila. Se starým autem však počítá i nadále.

Témata: Anna Slováčková