Markéta Konvičková: Před porodem se rozhodně nešetřila!

Markéta Konvičková jen pár dní před porodem. 2

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

15. září 2020 16:58

Dnes ráno dorazila šťastná zpráva o porodu Markéty Konvičkové, kterou přitom nikdo nečekal, protože dítě přišlo na svět předčasně. Svědčí o tom i fakt, že se zpěvačka v posledních dnech rozhodně nijak nešetřila.

Už asi opravdu každý zaznamenal tu šťastnou zprávu, že se Markéta Konvičková stala v ranních hodinách maminkou. Sympatické blondýnce a jejímu snoubenci Rendovi se narodila dcera s krásným jménem Amálka.

Také není žádným tajemstvím, že miminku se chtělo na svět s předstihem, zpěvačka měla totiž termín až v říjnu. Tomu také nasvědčoval program v posledních dnech před porodem, rozhodně se totiž nešetřila.

Naopak totiž dozorovala na stavbě rodinného domu, který je po dítěti dalším velkým projektem páru, který výhledově chystá také svatbu. Někdejší účastnice SuperStar to demonstrovala fotografií, kterou zveřejnila před několika dny na instagramovém profilu.

„Nikdy jsem se víc neradovala ze záchodu a sprcháče. Pořád velký punk, tam kabel, tu kabel, všichni makají, jak můžou. Je neskutečné, že za chvíli se to stane skutečností a budeme ve svém,“ radovala se Konvičková. Teď bude radost o to větší.

Témata: Markéta Konvičková