Vendula Pizingerová se dočkala? Všichni se přišli radovat z nového potomka!

Vendula Pizingerová 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

15. září 2020 14:54 | Aktualizováno: 16. září 2020 22:02

Také Vendula Pizingerová co nevidět přivede na svět dalšího potomka, radost jí ale dělá už nyní. Vdova po známém hudebním skladateli už se z něj společně s přáteli raduje.

Baby boom v českém šoubyznyse dál pokračuje, dnes porodila Markéta Konvičková. Na porodní sál ji brzy bude následovat také Vendula Pizingerová, která těhotenství oznámila letos na prvního máje v neuvěřitelných 48 letech.

Možná si toto těhotenství chtěla nějak ozvláštnit, a tak se rozhodla uspořádat tzv. baby shower neboli těhotenský večírek, což je tradice známá především z USA. Akce se konala ve středočeských Říčanech.

„Překvapení! Včera krásné odpoledne! Všichni se přišli radovat z nastávajícího nového potomka. Jak říkám, časy se mění, vrstevníci chodí na svatby svým dětem a po pohřbech, my máme baby shower,“ svěřila se nastávající maminka.

„Vzhledem k tomu, že někteří nerozumí nadsázce nebo se pod příspěvky u mě hádají o kojení… Berte tohle jako úsměvný příspěvek. Děkuju všem, co přišli. Moc si toho vážím. Není obvyklé, že pro vás někdo něco udělá jen tak,“ dodala Pizingerová.

Témata: Vendula Pizingerová