Monika Bagárová vzkazuje Konvičkové: Teď to teprve začíná!

Monika Bagárová s kamarády krátce před porodem 6

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

15. září 2020 13:33

Monika Bagárová a Markéta Konvičková jsou opravdu nerozlučné kamarádky, teď se jim navíc jen několik měsíců po sobě narodily dcery. První jmenovaná má tak pro čerstvou maminku jeden jasný vzkaz.

Jak vás stars24.cz informoval, Markéta Konvičková se dnes v ranních hodinách stala maminkou a pochopitelně jí ihned zaplavila spousta gratulací. Sympatická blondýnka jistě čekala, že se především ozve jedna z jejích nejlepších kamarádek.

Mezi prvními gratulanty zkrátka nemohla chybět Monika Bagárová, která se sama stala na jaře maminkou. Nyní své fanoušky na sociální síti informovala o tom, že její sokyně z dob SuperStar rovněž přivedla na svět miminko.

„Ahoj Amálko, vítej na tomto světě! Moc se na tebe s Ruminkou těšíme. Věřím, že budete stejný parťačky jako já a tvoje maminka,“ zasnila se Bagárová, která si rovněž dovolila něco vzkázat novopečeným rodičům.

Po pár měsících už má totiž se svým partnerem Makhmudem Muradovem nějaké zkušenosti a rady na předávání. „A teprve teď začíná to nejkrásnější v životě,“ napsala Konvičkové a jejímu snoubenci.

Témata: Monika Bagárová Markéta Konvičková