Vojta Kotek: Po vážné nehodě moc nechodí mezi lidi!

Vojtěch Kotek 3

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

14. září 2020 21:40

Zhruba v polovině letních prázdnin si Vojta Kotek přivodil úraz při nehodě na motorce, dokonce musel být hospitalizován v nemocnici. Ještě ani v těchto dnech herec nechodí mezi lidi.

Koncem července si Vojta Kotek přivodil úraz při dopravní nehodě na jihu Čech. Když se snažil vyhnout zemědělskému stroji, který náhle změnil směr, tak havaroval na motorce. Skončil v péči lékařů a nějaký čas strávil na nemocničním lůžku.

Kotek kvůli zdravotním potížím přišel o roli ve filmu i účast na divácky oblíbené akci, kde byl oceněn. Společně s Jiřím Mádlem se minulý týden dočkali své hvězdy na chodníku slávy před zlínským Velkým kinem.

U akce byl ve Zlíně osobně přítomen jen Mádl, Kotek nemohl dorazit kvůli zranění, které si již dříve způsobil při dopravní nehodě. Dvojici proslavil film Snowboarďáci. 

Mádl s Kotkem se stali nejmladšími držiteli hvězd na chodníku slávy. "Jsem moc rád, se Zlínem mám spojené důležité kroky mojí kariéry, tady jsem zažil poprvé nějaké velké uvedení filmu, to byl první festival, na který jsem vyrazil s filmem. Pak jsme to tady s Vojtou moderovali," řekl Mádl agentuře ČTK.

Témata: Vojtěch Kotek Jiří (herec režisér) Mádl