Lucie Vondráčková: Identita muže, který ji vezl domů, odhalena!

Lucie Vondráčková 6

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

14. září 2020 19:09 | Aktualizováno: 16. září 2020 13:27

Lucie Vondráčková je od rozchodu a následného rozvodu s Tomášem Plekancem bez partnera, ale muži o ní zájem projevují. Nezájem je spíš z její strany. Teď ale byla odhalena identita muže, který ji vezl domů.

Lucie Vondráčková si nedávno poprvé ve své dlouholeté kariéře střihla roli ve videoklipu jiného hudebního interpreta, což zvládla navzdory tomu, že sama chrlí jeden klip za druhým k vlastním písničkám.

Dvojnásobná maminka, která je od rozpadu svého manželství nezadaná, si následně médiím opět postěžovala, že to spustilo nepříjemné spekulace. „To je stejné jako ve filmu, kde potřebuji hereckého partnera. Jsem zvyklá, že mi ho přiřknou, že s ním například žiju,“ nechala se slyšet.

Před kamerou jí ve videoklipu dělal společnost David Gránský. A nejenom tam, jak se ukázalo. Sympatický herec, který se před časem oženil, přiznal, že Vondráčkové dělal šoféra.

„Já jsem ji vezl domů,“ prohlásil doslova dle webu televize CNN Prima News. „Vezl mě domů, to je pravda, protože Mirek (Šimůnek) jezdí jako blázen,“ přiznala Vondráčková.

Témata: Lucie Vondráčková David Gránský