Jiří Krampol po smrti manželky: Nevěděl, že má nárok na peníze!

Jiří Krampol, herec a moderátor 4

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

14. září 2020 13:03 | Aktualizováno: 15. září 2020 12:30

Co se týče výdělků z práce, pamatuje už Jiří Krampol lepší období. Až v těchto dnech se ale dozvěděl, na co má nárok po smrti manželky. Vypadá to tedy, že si alespoň trochu polepší.

Jiří Krampol už bezpochyby zažil lepší roky, než je ten letošní. Během léta přišel o manželku, navíc s prací to kvůli koronaviru také není úplně slavné. Známý herec přiznal, že v posledních měsících si rozhodně nemohl vyskakovat.

„Za ty čtyři nebo pět měsíců koronaviru jsem žil v podstatě jen z důchodu. Jsem na něj nyní odkázaný,“ svěřil se webu extra.cz s tím, že práce moc nebylo. Bavič se vlastně jen několikrát mihl v rozhlase a televizi.

Teď už se podle Krampola blýská na lepší časy. „Snad bude té práce víc. Ani ne tak kvůli penězům, ale abych se častěji dostal z bytu,“ prozradil. Stěžovat si ale odmítá, protože moc neutrácí a uvědomuje si, že jsou na tom lidé i hůř.

Jak navíc zjistil, má teď nárok na novou dávku. „Půjdu si teď jinak pro jistotu vyřídit i vdovecký důchod. Vůbec jsem nevěděl, že na něco takového mám nárok. Co dají, to dají,“ dodal Krampol.

Témata: Jiří Krampol