Gabriela Lašková se svěřila: Komplikace při porodu! Vincent jí vyděsil!

Gabriela Lašková 4

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

14. září 2020 11:39

Před dvěma týdny se Gabriela Lašková stala dvojnásobnou maminkou, ale až nyní vyšlo najevo, že se tak stalo za poměrně dramatických okolností. Modelka a moderátorka se o nich rozepsala na sociální síti.

Zhruba čtrnáct dní si Gabriela Lašková nechávala pro sebe jedno tajemství týkající se porodu novorozeného syna Vincenta. Ten se totiž neobešel bez jistých komplikací. Nakonec se ale moderátorka rozhodla jít s pravdou ven.

Novopečená maminka na úvod poděkovala zdravotnickému personálu. „Narodil se s pupeční šňůrou kolem krku a jen díky panu doktorovi a skvělé porodní asistentce na svět přišel přirozenou cestou a s krásnou růžovou barvou,“ uvedla modelka.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený Gabriela Lašková (@gabrielalaskovaofficial), Zář 12, 2020 v 10:39 PDT

„Tu poslední hodinu mě ale vyděsil jako nic v životě. Stačilo málo a museli jsme oba na sál. Nakonec jsme to ale zvládli, manžel mi držel ruku jako nikdy předtím, já stejnou silou zaťala zuby a najednou byl tady,“ popsala průběh porodu.

„A jakoby k nám patřil odjakživa. Hnědé vlasy, ve výrazu celý bráška a přece je jiný. Hormony jsou v tom nevinně – je to prostě strašně veliký štěstí a já jsem z tý lásky úplně paf. Úplně. Paf,“ dodala Lašková.

Témata: Gabriela Lašková